Lämmitysjärjestelmät

Grundfos pumput

Grundfos on yksi maailman johtavista pumppuvalmistajista 16 miljoonan pumppuyksikön vuosituotantannollaan. Grundfos pumpuilla toteutat laadukkaan, tehokkaan ja energiaa säästävän pumppuratkaisut kaikki käyttökohteisiin.

Meltex varastovalikoimasta löydät Grundfos lämmitys- ja käyttövesipumput sekä valikoidut Grundfos avokaivopumput.

Kalvopaisunta-astiat

Kalvopaisunta-astiat lämmitysjärjestelmille. Vesiliitäntä 3/4"-1 1/4”(*). 1,5bar esipaineella. Max. käyttölämpötila +99⁰C. Max. paine 8-10bar(**). Kalvopaisunta-astiat soveltuvat ≤50% glykoliseoksille. Kalvopaisunta-astiat ovat CE-merkittyjä.


(80-500L jalallinen malli)

Saatavilla myös esikasattu kalvopaisunta-astian teline 3/4" liitännällä, jossa varoventtiili 1,5bar, painemittari 0-6bar ja automaattinen ilmanpoistin (tuotenumero 3413932).

Lattialämmitysjärjestelmä ja lumensulatusputkistot

Vaivaton ja huoltovapaa
Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen oikein asentamana lattialämmitysjärjestelmä on täysin huoltovapaa.

Sisustajan unelma
Lattialämmitysjärjestelmä on näkymätön lämmitysratkaisu, joka antaa sisustajalle vapauden toteuttaa omia sisustamiseen ja tilaratkaisuihin liittyviä toiveita.

Vaihtoehtoja tulevaisuuteen
Vesikiertoinen lattialämmitys on lämmöntuottojärjestelmästä riippumaton, joten voit tulevaisuudessa vaihtaa lämmitysjärjestelmää nopeasti kehittyviin energiaa ja ympäristöä säästäviin ratkaisuihin.

Lämmönlähteeksi voit valita aluksi tällä hetkellä sopivimmaksi kokemasi vaihtoehdon: kaukolämpö, maalämpö- tai ilmavesilämpöpumppu, aurinkoenergia, öljy, kaasu, puu, pelletti tai hake, sähkölämmitystä unohtamatta.

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen
Laskemalla sisälämpötilaa säästetään energiaa ja ympäristöä. Lattialämmitysjärjestelmämme avulla lämpötila jakaantuu tasaisesti koko huonetilaan. Tämän ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea pistemääräiseen patterilämmitykseen verrattuna.

Kysy tarjous Meltex-myyjältäsi!

Liukuaineet ja muut Unipak tuotteet

SUPER GLIDEX on silikonipitoinen liukuaine, jota käytetään muovimuhviputkien asennuksessa.SUPER GLIDEX on valkoista ja hajutonta ja sen koostumus on miellyttävän voidemainen. Neutraali pH-arvo (noin 7). Kestää pakkasta. Valmistetaan myös erikoislaatuna, joka kestää pakkasta jopa –30°C.

SPECIAL GLIDEX on erittäin tehokas saippuaemulsio, jota käytetään liukuaineena asennettaessa muovimuhviputkia, metalliputkia, betoniputkia tai muunlaisia putkia. SPECIAL GLIDEX varmistaa monista materiaaleista valmistettujen muhviputkien helpon ja vaivattoman liittämisen. SPECIAL GLIDEX:llä on hyvä tarttumiskyky jopa märässä tai kosteassa ympäristössä. Käyttölämpötilat ovat tyypistä riippuen -10°C tai -5°C.

PTFE-kierreteipit ovat yleisesti ainutlaatuinen tiivistysmateriaali, jolla on laaja kemiallinen sieto ja hyvin leveä käyttölämpötila-alue -200 °C – +260 °C teippityypistä riippuen. PTFE-kierreteippi sopii hyvin käytettäväksi laitteissa, joissa asetetaan suuret vaatimukset hygienialle (sairaalat ja elintarviketeollisuus). PTFE on palamatonta, ei vanhene ja on myrkytöntä.

UNITAPE (12 m x 12 mm x 0,075 mm - massatäyttö: 0,35 g/cm3). Sopii hyvin laitteisiin, joissa käytetään vettä, ilmaa ja kuumuutta. Suurin putkihalkaisija: ¾”. Lämpötilankesto -200°C – + +100°C. Suurin paine: 20 bar.

JUMBOTAPE (15 m x 19 mm x 0,2 mm - massatäyttö: 0,6 g/cm3). Hyvin vahva ja joustava - ihanteellinen suuriin, karkeisiin tai teräviin kierteisiin (ei ruosteisille). Sopii hyvin höyrylle. Kestää käytössä. Putkihalkaisija: ¾” -2”. Lämpötilankesto -200°C – + +160°C. Suurin paine: 20 bar.

UNIFLON ptfe-kierretiivistenuora on hyvin monipuolista ja hyvin helppoa käyttää. Sietää lähes kaikkia tunnettuja nesteitä, kaasuja ja kemikaaleja. EN 751-3 -hyväksyntä juomavedelle ja kaasulle. BAM-hyväksyntä hapelle. Suositeltu lämpötila-alue -200 °C – + 240 °C

UNIPAK putkikittia käytetään tiivistenuoran kanssa käyttövesi-, kuumavesi- sekä matalapainehöyryputkien (max. 130°c/8 bar) kierreliitosten tiivistykseen. UNIPAK helpottaa asennustyötä, tekee liitoksista tiiviitä ja helpottaa mahdollisesti myöhempää avausta. Hyvin riittoisaa käytössä ja miellyttävää käsitellä. UNIPAK ei ole haitallista ympäristölle eikä terveydelle.

MULTITEC vuodonetsintäsuihkeella jäljitetään kaikenlaisten kaasulajien vuotoja. MULTITECia suihkutetaan putkiliitoksiin tai muualle, missä epäillään vuodon olevan tai vaara vuodosta; mahdollinen vuoto saa päälle suihkutetun nesteen heti kuplimaan. Huolehdi aina siitä, että vuodonilmaisunestettä on putkiliitoksessa ympäri koko matkan. MULTITECillä on hyväksyntä: DGP(TV-00107). Valmistetaan myös erikoisversiona, jonka jäätymispiste on <-30 °C.

UNITEC kierreliima tuotesarja käsittää täydellisen sarjan anaerobisia liimoja ammattilaisille. Ne sopivat erityisesti putkien tiivistykseen, pulttien- ja ruuvien lukitukseen samoin kuin laakerien varmistukseen. UNITEC sopii kaikkiin laitteistoihin, joissa vaatimuksena ovat vahvat ja vastustuskykyiset liitokset.