Viemäriputket ja osat kaikkeen viemäröintiin

Meltex viemäriputket sopivat kiinteistöviemäröintiin sekä maaviemäreiksi niin jätevesille kuin sadevesillekin. Viemäriputket valmistetaan Meltexin Kuhmoisten tehtaalla ja ne ovat Nordic Poly Mark-laatumerkittyjä.

Saatavana on myös "äänieristettyjä" eli dBlue ääntävaimentavia viemärijärjestelmiä sekä valurautaviemäreitä.

Viemäriputket ja -osat

dBlue äänieristetty viemäriputkijärjestelmä

dBlue-kiinteistöviemärijärjestelmässä keveys, kestävyys ja mekaaninen lujuus yhdistyvät erinomaiseen ääneneristyskykyyn. Järjestelmä on yhtä helppoa asentaa kuin normaali HT-viemäri, mutta se vaimentaa viemäristöstä lähtevää ääntä ja melua jopa paremmin kuin muut kiinteistöviemärijärjestelmät
18dB (4L/s virtaama - täysi kuormitus) / 16dB (2L/s virtaama - yhden wc-laitteen huuhtelu).

Ääntä vaimentavien kiinteistöviemäreiden käyttökohteita ovat mm. asuinkerrostalot, julkiset rakennukset, liikerakennukset, hotellit ja sairaalat.

Saatavilla 200mm asti!

Omat dBlue-kannakkeet!

Viemäriputket ja yhteet, valurautaa

Valurautaisia viemäriputkia ja -osia käytetään jäte- ja sadevesiviemäreinä. Valurautaviemärit on valmistettu eurooppalaisen EN877 standardin mukaisesti ja ne ovat CE-merkittyjä.

Valurautaiset viemäriputket ja -osat ovat muhvittomia ja kauttaaltaan epoksipinnoitettuja.
Putket 100-150μm (sisäpinta) & 80-100μm (ulkopinta).
Osat 100-200μm (sisä- ja ulkopinta).

Valurautaputket ovat ulkopinnaltaan punaruskeita ja sisäpinnaltaan kellertävän värisiä. Valurautaosat ovat kauttaaltaan punaruskeita. Putkien ja yhteiden liittämisessä käytetään pantaliittimiä (yksi tai kaksi pulttisia).

Valurautaputket ovat palamattomia.

Putkikoot valurautaviemärit: 50mm, 75mm, 100mm, 150mm & 200mm (varastotuotteet)
                                        250mm, 300mm & 400mm (tehdastoimitus)

Valikoima saatavilla osassa myymälöitä, varmista saatavuus etukäteen.

Liukuaineet ja muut Unipak tuotteet

SUPER GLIDEX on silikonipitoinen liukuaine, jota käytetään muovimuhviputkien asennuksessa.SUPER GLIDEX on valkoista ja hajutonta ja sen koostumus on miellyttävän voidemainen. Neutraali pH-arvo (noin 7). Kestää pakkasta. Valmistetaan myös erikoislaatuna, joka kestää pakkasta jopa –30°C.

SPECIAL GLIDEX on erittäin tehokas saippuaemulsio, jota käytetään liukuaineena asennettaessa muovimuhviputkia, metalliputkia, betoniputkia tai muunlaisia putkia. SPECIAL GLIDEX varmistaa monista materiaaleista valmistettujen muhviputkien helpon ja vaivattoman liittämisen. SPECIAL GLIDEX:llä on hyvä tarttumiskyky jopa märässä tai kosteassa ympäristössä. Käyttölämpötilat ovat tyypistä riippuen -10°C tai -5°C.

PTFE-kierreteipit ovat yleisesti ainutlaatuinen tiivistysmateriaali, jolla on laaja kemiallinen sieto ja hyvin leveä käyttölämpötila-alue -200 °C – +260 °C teippityypistä riippuen. PTFE-kierreteippi sopii hyvin käytettäväksi laitteissa, joissa asetetaan suuret vaatimukset hygienialle (sairaalat ja elintarviketeollisuus). PTFE on palamatonta, ei vanhene ja on myrkytöntä.

UNITAPE (12 m x 12 mm x 0,075 mm - massatäyttö: 0,35 g/cm3). Sopii hyvin laitteisiin, joissa käytetään vettä, ilmaa ja kuumuutta. Suurin putkihalkaisija: ¾”. Lämpötilankesto -200°C – + +100°C. Suurin paine: 20 bar.

JUMBOTAPE (15 m x 19 mm x 0,2 mm - massatäyttö: 0,6 g/cm3). Hyvin vahva ja joustava - ihanteellinen suuriin, karkeisiin tai teräviin kierteisiin (ei ruosteisille). Sopii hyvin höyrylle. Kestää käytössä. Putkihalkaisija: ¾” -2”. Lämpötilankesto -200°C – + +160°C. Suurin paine: 20 bar.

UNIFLON ptfe-kierretiivistenuora on hyvin monipuolista ja hyvin helppoa käyttää. Sietää lähes kaikkia tunnettuja nesteitä, kaasuja ja kemikaaleja. EN 751-3 -hyväksyntä juomavedelle ja kaasulle. BAM-hyväksyntä hapelle. Suositeltu lämpötila-alue -200 °C – + 240 °C

UNIPAK putkikittia käytetään tiivistenuoran kanssa käyttövesi-, kuumavesi- sekä matalapainehöyryputkien (max. 130°c/8 bar) kierreliitosten tiivistykseen. UNIPAK helpottaa asennustyötä, tekee liitoksista tiiviitä ja helpottaa mahdollisesti myöhempää avausta. Hyvin riittoisaa käytössä ja miellyttävää käsitellä. UNIPAK ei ole haitallista ympäristölle eikä terveydelle.

MULTITEC vuodonetsintäsuihkeella jäljitetään kaikenlaisten kaasulajien vuotoja. MULTITECia suihkutetaan putkiliitoksiin tai muualle, missä epäillään vuodon olevan tai vaara vuodosta; mahdollinen vuoto saa päälle suihkutetun nesteen heti kuplimaan. Huolehdi aina siitä, että vuodonilmaisunestettä on putkiliitoksessa ympäri koko matkan. MULTITECillä on hyväksyntä: DGP(TV-00107). Valmistetaan myös erikoisversiona, jonka jäätymispiste on <-30 °C.

UNITEC kierreliima tuotesarja käsittää täydellisen sarjan anaerobisia liimoja ammattilaisille. Ne sopivat erityisesti putkien tiivistykseen, pulttien- ja ruuvien lukitukseen samoin kuin laakerien varmistukseen. UNITEC sopii kaikkiin laitteistoihin, joissa vaatimuksena ovat vahvat ja vastustuskykyiset liitokset.