Rakennuspaperit rakentamiseen ja remontointiin

Rakennuspaperit rakentamiseen: bitumivuorauspaperi, suojakartonki, alumiinipaperi ynnä muut

Suojakartonki, muovipintainen

MX-suojakartonki suojaa pinnat vaativissakin kohteissa. Soveltuu erityisen hyvin kovalla kulutuksella oleviin kohteisiin ja suurten lattiapintojen suojaukseen. Valkoinen puoli pinnoitettu, ei läpäise vettä. Voidaan käyttää useaan kertaan ja hävittää polttamalla.

Leveys: 130 cm

Neliömäärä: 75 m²

Pituus: 57.7 m

Rullapaino: 19.5 kg

Suojapahvi

MX-suojapahvi 200 suojaa pinnat maalauksen, tapetoinnin, muurauksen yms. töiden aikana. MX-suojapahvi on kosteanakin sitkeä ja kestävä. Materiaali myös sitoo kosteutta.

Materiaali on ruskeaa pahvia, eikä se sisällä väriaineita. Voidaan käyttää useaan kertaan ja hävittää polttamalla.

Kosteutta sitovaa lattiasuojaa suosittellaan käytettäväksi varsinkin puu- ja parkettipintojen suojauksessa.

Leveys: 130 cm

Neliömäärä: 100 m²

Rullapaino: 20 kg

Tuulenohjainlevy

MX-tuulenohjainlevy asennetaan yläpohjan räystäälle ohjaamaan ilmavirtauksia poispäin yläpohjan eristeestä. Tuulenohjain ohjaa ilmavirtauksia yläpaarteen suuntaisesti, jolloin lämmöneristeen lämmöneristyskykyyn ei tule ilmavirtausten vuoksi muutoksia. Ohjatut ilmavirtaukset myös kuivaavat mahdollista kondenssikosteutta aluskatteen alapinnalta.

Leveys: 930 mm

Paksuus: 2 mm

Pituus: 1230 mm

 

Asennus

MX-tuulenohjainlevy asennetaan kattotuolien väliin kääntämällä levyn reunat 90 asteen kulmaan ja niittaamalla tai naulaamalla levy kattotuoliin kiinni. Levy on valmiiksi reunoista nuutattu, jolloin reunan kääntäminen sujuu helposti.