Rainman sadevesijärjestelmät

RAINMAN Kattoturvatuotteet


Turvaa kaikille katoille
Viimeistele kotisi julkisivu tyylillä ja valitse kotimaiset Rainman-kattoturvatuotteet. Laadukkaat tuotteet varmistavat turvallisen kulkureitin katon huoltokohteille ja estävät katolta putoavan lumen vahingot ihmisille, istutuksille sekä irtaimistolle.

Rainman-kattoturvatuotteet sopivat kaikille katoille, sillä asennussarjat valitaan katemateriaalin ja tyypin mukaisesti. Ja mikä parasta, kattoturvatuotteita on saatavana useissa eri väreissä talon julkisivun mukaisesti!

- Talo- ja seinätikkaat
- Kattosillat ja -tikkaat
- Lumiesteet
- Poistumisputket hätäuloskäynteihin

Kaikki Rainman-kattoturvatuotteet täyttävät Suomen Rakentamismääräyskokoelman osan F2 määräykset ja maalatut tuotteet ovat CE-merkittyjä.

RAINMAN sadevesijärjestelmät

Asennusvalmiit räystäskourut ja syöksyputket

Sadevesien turvallinen ohjaaminen pois talon perustuksista alkaa jo katolta. Rainman-sadevesijärjestelmä valmistetaan Suomessa eurostandardien mukaisesti. Valikoimissamme on pyöreä reunavahvistettu kouru osineen. Rainman-kourujen pinnoitteena on laadukkain Nova-teräs, joka on naarmuuntumaton, kolhiintumaton ja sillä on erinomainen värinkesto. Pituussuuntainen jäykkyys mahdollistaa kannakoinnin muita ratkaisuja pidemmillä väleillä. Kourujen liitokset ja kannakointi tehdään ulkopuolelta, joka vähentää vuotoriskejä ja tukkeumia.

+ Parhaista materiaaleista valmistettu, eurostandardin mukainen Rainman-järjestelmä on erittäin toimiva ja pitkäikäinen.
+ Puolipyöreät ja lujat kourut on varustettu vahvoilla ulkopuolisilla kannakkeilla, jotka helpottavat kourujen puhdistusta.
+ Laadukkaat sileäksi muotoillut mutkat vähentävät tukkeumia ja antavat talollesi viimeistellyn ilmeen.
+ Järjestelmämme sopii niin teräs-, tiili-, kuin huopakatteenkin pariksi.
+ Mittatarkkuutensa ansiosta RAINMAN-järjestelmän osat sopivat tiiviisti yhteen. Järjestelmän asennus on helppoa,

nopeaa ja onnistuu ilman erikoistyökaluja.