Avoimet työpaikat

16.2.2018

Espoon reiluun ja osaavaan tiimiimme haetaan nyt
YRITYSMYYJÄÄ

Monipuolisiin yritysmyyntitehtäviin palvelemaan ammattiasiakkaitamme.

Olet ripeä ja oma-aloitteinen, omasta työstäsi vastuuta ottava henkilö, jolla on positiivinen ja myyntihenkinen asenne. Sinulla on joko kaupallinen tai tekninen koulutus. Aiempi kokemus rakennustarvikekaupasta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Infra-tuotteiden tuntemuksen ja rakennuspiirustusten lukutaidon katsomme myös eduksesi.

Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen. Työ alkaa 1.4.2018 tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Petri Junkkari puh. 020 777 0061 arkisin klo 10-11.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen +CV sähköpostitse 1.3.2018 mennessä osoitteeseen petri.junkkari@meltex.fi.

Meltex Espoo >16.2.2018

Rakennustarvikemyyjä ja varastotyöntekijä Jyväskylän myymälään

Haemme Jyväskylän myymälään rakennustarvikemyyjää ja varastotyöntekijää määräaikaisiin työsuhteisiin välille maaliskuu-marraskuu.

Rakennustarvikemyyjältä edellytämme asiakaspalvelualttiutta ja oma-aloitteisuutta. Työtehtävät koostuvat myyntityöstä, asiakaspalvelusta ja tavaran lastaus-, keräys- ja purkutoiminnoista. Rakennustarvikkeiden tuntemus, kokemus alalta ja kaupallinen koulutus katsotaan eduiksi.

Varastotyöntekijältä edellytämme oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työtehtäviin kuuluu saapuvan tavaran vastaanottoa, tarkastamista ja varastointia sekä lähtevien tuotteiden keräilyä, pakkaamista ja lähettämistä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu varaston ja piha-alueen yleisestä järjestyksestä huolehtimista. Hakijoilta edellytetään vähintään B-luokan ajokorttia ja kokemus varastotöistä sekä trukkien/pyöräkuormaajien käytöstä katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostilla 9.3.2018 mennessä osoitteeseen arttu.natunen@meltex.fi.

Lisätietoja tehtävistä antaa myymäläpäällikkö Arttu Natunen, puh. 020 777 0051.

Meltex Jyväskylä >26.1.2018

Varastotyöntekijöitä Jyväskylään

Haemme kahta VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ alkuun määräaikaiseen, lokakuun 2018 loppuun asti kestävään työsuhteeseen. Sitoutuneilla tekijöillä on mahdollisuus vakinaistumiseen.

Työnkuvaan kuuluu valmistuvan ja saapuvan tavaran vastaanottoa, tarkastamista ja varastointia sekä lähtevien tuotteiden keräilyä, pakkaamista ja lähettämistä. Lisäksi vastuuna on varaston ja piha-alueen yleisestä järjestyksestä huolehtiminen. Työ on ajoittain fyysistä ja edellyttää hyvää yleiskuntoa.

Työ on 2-vuorotyötä, työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6.00 ja 22.00 välille.

Odotamme hakijalta:
Vähintään B-ajokorttia
Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
Kykyä toimia tehokkaasti ja ripeästi fyysisesti raskaassa työssä

Eduksesi katsotaan:
Aiempi kokemus pyöräkoneen käytöstä
Aiempi kokemus teollisuusympäristössä toimimisesta

Rekrytointia hoitaa Go On -palvelu. Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi tämän linkin kautta:

https://go-on.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=6886

Toimi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 0443346315, hanna.kuusela@go-on.fi

Meltex Jyväskylä >

 Meltex on kotimainen putki- ja kaivovalmistaja sekä rakennustarvikemaahantuoja
Muista putkivalmistajista, tukkureista ja rautakaupoista meidät erottaa se, että tarjoamme koko ketjun valmistuksesta, maahantuonnista, varastoinnista, jälleenmyynnistä aina myymälöihin ja toimituksiin asti. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 72 miljoonaa euroa.