Avoimet työpaikat


11.10.2018

Haemme Kuopioon RAKENNUSTARVIKEMYYJÄÄ

Meltex Oy on vuonna 1993 perustettu, kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva rakennus- ja LVI-tarvikkeiden valmistukseen, maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluu rakentamiseen liittyviä muovituotteita perustuksista katteisiin. Toimimme tällä hetkellä Suomessa 12 paikkakunnalla ja työllistämme yli 200 myynnin ja tuotannon ammattilaista.

Toiminnan kehittyessä ja kasvaessa haemme nyt Kuopion toimipisteeseen rakennustarvikemyyjää. Hakijoilta edellytämme oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelutaitoa ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Tehtävät koostuvat mm. asiakaspalvelusta, myyntitoiminnoista ja tavaran lastaus-, keräys- ja purkutoiminnoista. Kaupallinen koulutus ja/tai kokemus sekä rakennustarvikkeiden tuntemus katsotaan eduiksi. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, niin hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen teemu.pohjonen@meltex.fi 15.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16 Teemu Pohjonen, puh. 020 777 0011.


Meltex on kotimainen putki- ja kaivovalmistaja sekä rakennustarvikemaahantuoja
Muista putkivalmistajista, tukkureista ja rautakaupoista meidät erottaa se, että tarjoamme koko ketjun valmistuksesta, maahantuonnista, varastoinnista, jälleenmyynnistä aina myymälöihin ja toimituksiin asti. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 72 miljoonaa euroa.