MELTEX - Kotimainen kumppanisi rakentamisessa

Toimintamme tunnetaan asiantuntevuudesta, täsmällisyydestä ja palvelualttiudesta. Oma kotimainen tuotantomme takaa toimivan laadunvalvonnan ja henkilöstömme laajan osaamisen. Kattavat varastot mahdollistavat nopeat toimitukset ja ripeän palvelun.
 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin!

"Arvostan sitä, että vahva kotimaisuus näkyy koko ketjussa myynnistä tuotantoon. Ja koko logistiikkaketjulta saa äärimmäisen hyvää palvelua."
– Eltel Networks Oy, aluepäällikkö Andreas Wackström

Lue lisää
 

"Yhteistyö kanssa on kestänyt jo lähes 30-vuotta. Kaikki tarvittavat tarvikkeet löytyy Meltexiltä ja tavarantoimitus on tosi joustavaa."
– Markku Myntti Ky, urakoitsija Markku Myntti

Lue lisää
 

"Meltexin hintataso on hyvä, ja tavaran sekä palvelun saa myös nopeasti."
GRK Infra Oy, työmaapäällikkö Teemu Palosaari

Lue lisää
 

”Kun meiltä tuloo puhelimella tai jollain savumerkillä tilausta, että kohtapuolin tarvittais, niin sovitusti on tavara aina tullut tontille. On kätevää, kun on tehdas ja keskusvarasto nurkan takana.”
Destia Oy, työmaapäällikko Ari-Pekka Olkkonen

Lue lisää
 

”Meltexin toimitukset ovat pelanneet hyvin. Kesäkuukausina yleensä toimitusajat venyvät, kun kaikki haluavat tilata tavara, mutta Meltexin toimitusaika on koko ajan pysynyt kohtuullisena. Saamme myös nopeasti vastauksia, jos tilauksista on kysyttävää tai niitä pitää muuttaa.”
– Skanska Oy, vastaava työnjohtaja Timo Takala

Lue lisää
 

"Meltex on meille tavarantoimittaja, ja sen toimitus on erityisen nopeaa. Kun otan Ouluun puhelinyhteyden ja kerron, mitä huomisaamuna tarvitaan, toimitus on työmaalla aina jo seuraavana päivänä."
– PT PohjanTeko Oy, työpäällikkö Kari Tyni

Lue lisää
 

”Älyttömän iso vahvuus Kuopiossa on noutovaraston laajuus täällä paikan päällä. Sitä ei ole kellään muualla. Pystyy luottamaan, että kun menet hakemaan osia, niin ne löytyvät, eikä joudu odottelemaan päiviä.”
– Koneurakointi M. Niiranen Oy, toimitusjohtaja Marko Niiranen

Lue lisää
 

"Yhteistyö on toiminut aina hyvin, eikä ole ollut valittamista. Toimitukset tulevat silloin kun pitääkin, nopeallakin varoitusajalla."
– Skanska Infra Oy, työmaapäällikkö Lauri Harri

Lue lisää

 

MELTEX tiliasiakkuus