Maanrakentamisen osaamista Kuopiossa

Yhteistyön voimaa alusta asti

Koneurakointi M. Niiranen Oy, toimitusjohtaja Marko Niiranen

Koneurakointi M. Niiranen Oy on ollut Meltex Kuopion asiakkaana siitä asti, kun Kuopion toimipiste vuonna 2013 avattiin. Kyseessä on perinteinen maanrakennusalan yritys, jolla on kalustoa 20 koneen verran ja työntekijöitä 16 henkeä.

”Toimitaan aika paljon julkisten hankkijoiden ja yritysten kanssa. Tehdään putkistohankkeita, betonivaluja ja perus maanrakennustöitä. Olen ollut velipojan kanssa yrittäjänä vuodesta 2012, kun isäpappa jäi hyvin ansaitulle eläkkeelle”, kertoo Koneurakointi M. Niiranen Oy:n toimitusjohtaja Marko Niiranen.

Kuopion Leväsentiellä Koneurakointi M. Niiranen Oy:llä on työmaa, jossa saneerataan vesijohtoja ja muutetaan vanha kaksikaistainen tie nelikaistaiseksi. Kyseessä on yksi vuoden merkittävimpiä töitä alueella.
”Siinä kulkee niin paljon liikennettä ja kevyen liikenteen järjestelyjä tulee samalla. 500-millinen runkovesijohto uusitaan noin 400 metrin matkalta”, Marko Niiranen selventää. Meltex on toimittanut työmaalle putkea, kaivoa, sähköputkea, vesihuoltoventtiileitä, muita osia ja oikeastaan kaikenlaista – mitä työmaalla onkaan kulloinkin tarvittu.

”Tässä hankkeessa paino oli ehkä vielä enemmän vesihuollon tarvikkeissa kuin mitä heidän kohteissaan on aiemmin ollut”, sanoo Tommi Paasonen Meltexiltä.
Työ aloitettiin vuoden 2016 kesäkuussa ja se saadaan valmiiksi vuoden 2017 lokakuun loppuun mennessä. Meltexin ja Koneurakointi M. Niiranen Oy:n välinen yhteistyö on myös todella tiivistä.
”Melkein päivittäin ollaan tekemisissä. Jos meillä on hätä niin Tommi auttaa”, hymyilee Niiranen.
”Ja joskus toisinpäin”, nauraa Paasonen vieressä.


KUVA: "Iso vahvuus Kuopiossa on noutovaraston laajuus täällä paikan päällä. Sitä ei ole missään muualla.” kertoo Marko Niiranen (vas.), Koneurakointi M. Niiranen Oy:n toimitusjohtaja. Työmaakäynnillä Tommi Paasonen (oik.), Kuopion Meltexin myymäläpäällikkö.

Noutovarasto on vahvuus

Koneurakointi M. Niiranen Oy on ollut Meltexin asiakas vuodesta 2013 asti.
”Homma on toiminut hienosti. Joitakin parannusjuttuja on ollut, mutta niistä me ollaan sitten Tommin kanssa keskusteltu ja niihin on aina saatu tarvittavat korjausliikkeet”, Marko Niiranen sanoo.

”Älyttömän iso vahvuus Kuopiossa on noutovaraston laajuus täällä paikan päällä. Sitä ei ole kellään muualla. Pystyy luottamaan, että kun menet hakemaan osia, niin ne löytyvät, eikä joudu odottelemaan päiviä.”

Kilpailu tukkupuolen LVI-asioissa on kovaa, mutta Meltex on Niirasen mukaan pystynyt vastaamaan siihenkin huutoon.
”Joissakin hankkeissa ei välttämättä se hintakaan ratkaise, mutta kaikki toimitusvarmuudet ja muut vaikuttavat kyllä.”
”Kun Meltex tuli Kuopioon 2013, niin eipä me paljon muualla olla sen jälkeen asioitu. Hyvä ja luotettava yhteistyökumppani”, Marko Niiranen päättää.

Takaisin Kokemuksia-sivulle