PT PohjanTeko Oy arvostaa luotettavuutta ja nopeutta

Meltex on luotettava ja varma tavarantoimittaja

PT PohjanTeko Oy, työpäällikkö Kari Tyni

Meltex Oy valmistaa, maahantuo, varastoi ja myy putkia ja rakennustarvikkeita. Sen asiakaskuntaan kuuluu niin maanrakentajia, LVI-urakoitsijoita kuin jälleenmyyjiäkin. PT PohjanTeko Oy:lle Meltex on toimittanut putkituotteet jo vuodesta 2014.

PohjanTeko on projektijohtoinen maanrakennusalan yritys, joka toimii aliurakoitsijoiden kautta. Urakoitsijat ovat pääsääntöisesti usean vuoden yhteistyökumppaneita, ja yhteistyön sujuminen on ehdoton edellytys urakoiden onnistumisen kannalta.

– Aliurakoitsijoissa arvostan luottamusta ja rehellisyyttä. Se on kaikkein tärkeintä. Toivon aliurakoitsijoilta sitä, että sovitussa pysytään, PohjanTeko Oy:n työpäällikkö Kari Tyni kertoo.

Erityisen nopea toimitus

– Meltex on meille tavarantoimittaja, ja sen toimitus on erityisen nopeaa. Kun otan Ouluun puhelinyhteyden ja kerron, mitä huomisaamuna tarvitaan, toimitus on työmaalla aina jo seuraavana päivänä, Tyni kertoo.

Työmaan onnistumisen kannalta on erittäin tärkeää, että tilatut tarvikkeet ovat oikeanlaisia ja että toimitus tapahtuu nopeasti ja sujuvasti. Tavarantoimituksen hitaus voi keskeyttää koko projektin. Vuosia kestäneeseen yhteistyöhön mahtuu myös joitakin epäonnistumisia, kun tilaukset ovat suuria ja kiireellisiä.

– Meltex ottaa aina reklamaation hyvin vastaan. Paras mainos onkin hyvin hoidettu reklamaatio, Tyni toteaa.

Yhteistyö jatkuu vastaisuudessakin

Meltex on osoittautunut yhteistyökumppaniksi, jonka tuotteiden hinta-laatusuhde on hyvä ja joka pystyy toimittamaan PohjanTeko Oy:n tarpeisiin kaikki putkitarvikkeet. Tyni kehuu myös Meltexin henkilökunnan ammattitaitoa ja palvelualttiutta.

– Meltex on tällä hetkellä meidän varteenotettavin putkentoimittajamme, eikä muita hankkijoita tarvitse käyttää. Meltex tulee toimittamaan meille putket vastaisuudessakin, tyytyväinen Tyni sanoo.

 

Takaisin Kokemuksia sivuille