Avoimet työpaikat


MELTEX TURKU HAKEE YRITYSMYYJÄÄ

Oletko myyntihenkinen asiakaspalvelija, jolle Meltexin ”totta kai onnistuu”-palveluasenne ei kuulosta vieraalta? Omaatko luontaisen halun tehdä kauppaa? Haluaisitko kuulua energiseen työyhteisöömme, jossa voit monipuolisen työnkuvan kautta kehittää osaamistasi uudelle tasolle?
Täytä hakemus alta löytyvän linkin kautta!

Yritysmyyjä Turku

 


RAKENNUSTARVIKEMYYJÄ SEINÄJOELLE JA TUUSULAAN

Etsimme oma-aloitteisia tekijöitä Seinäjoen ja Tuusulan toimipisteisiin. Sinun ei tarvitse olla rakennusalan kokenut konkari, sisukas asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot ratkaisevat. Tärkeintä on, että omaat positiivisen asenteen asiakaspalveluun, myyntityöhön ja lastaamiseen.
Täytä hakemus alta löytyvän linkin kautta!

Rakennustarvikemyyjä Seinäjoki    Rakennustarvikemyyjä Tuusula

 


MELTEXILLE TÖIHIN

Olemme aina kiinnostuneita osaavista ja ahkerista tekijöistä. Yhteensä meitä on jo reilu 250, ja vuonna 2019 työllistimme yli 30 uutta työntekijää. Jo ennestään vahvaan runkoon saatiin uusia osaajia monipuolisiin tehtäviin mm. tuontantoon, logistiikkaan ja myyntiin. Avoimia paikkoja löytyi kausiluonteisista tehtävistä aina erilaisiin esimiestehtäviin, joihin myös oma urapolkumme voi sinut viedä. Tule osaksi Meltexin kasvutarinaa liittymällä meidän pari pykälää rennompaan porukkaan!
Voit lähettää avoimen hakemuksen täyttämällä alla olevan linkin kautta löytyvän lomakkeen.

Meltex avoin hakemus

Säilytämme hakemuksia kuusi kuukautta ja otamme yhteyttä, jos sopiva paikka aukeaa.
 


Meltex on kotimainen putki- ja kaivovalmistaja sekä rakennustarvikemaahantuoja
Muista putkivalmistajista, tukkureista ja rautakaupoista meidät erottaa se, että tarjoamme koko ketjun valmistuksesta, maahantuonnista, varastoinnista, jälleenmyynnistä aina myymälöihin ja toimituksiin asti. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 yli 83 miljoonaa euroa.