Avoimet työpaikat


MYYNTIASSISTENTTI JYVÄSKYLÄÄN

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen myyntiassistenttia Jyväskylän toimipisteeseen nuorekkaaseen valtakunnallisen tukkumyynnin tiimiimme. Tarjoamme myyntityöstä aidosti innostuneelle henkilölle kokoaikaisen työn ja kiinteän kuukausipalkan. Meltexin oma valmistus sekä laaja tuotevalikoima tekevät tehtävästä mielenkiintoisen, tarjoten samalla riittävästi haasteita. Asiantunteva, mutkaton ja nuorekas tiimimme auttaa sinut työssäsi alkuun ja tarjoaa onnistumiselle erinomaiset puitteet.
Tutustu hakuun alta löytyvän linkin kautta!

Myyntiassistentti Jyväskylä

 


 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ JYVÄSKYLÄN PUTKITUOTANTOON

Etsimme ahkeria ja oma-aloitteisia tuotantotyöntekijöitä Jyväskylän putkituotannon työtehtäviin.
Tutustu hakuihin alta löytyvän linkin kautta!

Tuotantotyöntekijöitä Jyväskylän putkituotantoon

 

 


MELTEXILLE TÖIHIN

Olemme aina kiinnostuneita osaavista ja ahkerista tekijöistä. Yhteensä meitä on jo reilu 260, ja vuonna 2019 työllistimme yli 30 uutta työntekijää. Jo ennestään vahvaan runkoon saatiin uusia osaajia monipuolisiin tehtäviin mm. tuontantoon, logistiikkaan ja myyntiin. Avoimia paikkoja löytyi kausiluonteisista tehtävistä aina erilaisiin esimiestehtäviin, joihin myös oma urapolkumme voi sinut viedä. Tule osaksi Meltexin kasvutarinaa liittymällä meidän pari pykälää rennompaan porukkaan!
Voit lähettää avoimen hakemuksen täyttämällä alla olevan linkin kautta löytyvän lomakkeen.

Meltex avoin hakemus

Säilytämme hakemuksia kuusi kuukautta ja otamme yhteyttä, jos sopiva paikka aukeaa.
 


Meltex on kotimainen putki- ja kaivovalmistaja sekä rakennustarvikemaahantuoja
Muista putkivalmistajista, tukkureista ja rautakaupoista meidät erottaa se, että tarjoamme koko ketjun valmistuksesta, maahantuonnista, varastoinnista, jälleenmyynnistä aina myymälöihin ja toimituksiin asti. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 yli 87 miljoonaa euroa.