Tuotantotyöntekijöitä putkituotantoon, Jyväskylä

Tuotantotyöntekijöitä Jyväskylän putkituotantoon, 3 paikkaa

Etsimme ahkeria ja oma-aloitteisia tuotantotyöntekijöitä putkituotannon työtehtäviin. Töitä on tarjolla alustavasti kevään ajan, mutta tarvetta reippaille tekijöille on myös kesälomasijaisuuksiin sekä mahdollisesti myös pidemmälle ajalle.

Oletko jo koulusi käynyt, pidempää työsuhdetta etsivä tekijä, vai etsitkö väliaikaista työsuhdetta kevään ja mahdollisesti kesänkin ajaksi? Oletko innokas oppimaan uutta ja valmis sitoutumaan työhösi? Voit olla etsimämme henkilö!
Työnkuvaan putkituotannossa kuuluvat kokoonpano-, pakkaus- ja laadunvalvontatyöt. Töitä tehdään keskeytyvässä 3-vuorossa.
Työssä menestyminen edellyttää reipasta ja aktiivista työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Toivomme etsimältämme henkilöltä sekä tiimityötaitoja, että oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta omaan työhönsä.
Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen vastaavantyyppisistä tehtävistä, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on iso etu työpaikan sijainnin puolesta.

Täytä hakemuksesi tämän linkin kautta, niin olet mukana hakuprosessissa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä 
Hanna Kuusela
P. 044 334 6315
hanna.kuusela@go-on.fi.