Kim Lindgren


Myymäläpäällikkö
Meltex Tampere

Kuinka päädyit alalle ja Meltexille?
Aloitin Meltexillä yritysmyyjänä alkuvuodesta 2013. Omaan teknisen koulutuksen, mutta työkokemus on karttunut pääsääntöisesti kaupan alalta, joten tekninen myyntityö on melko luonnollinen lopputulos tähän yhtälöön.

Mitä työsi pitää sisällään?
Aloitin uusissa tehtävissä myymäläpäällikkönä vuoden 2019 alussa. Työtehtäviini kuuluu yksikön myymälän ja varaston ilmeestä sekä kunnosta vastaaminen, yksikön juoksevien asioiden hoito sekä henkilöstöasiat. Teen mahdollisimman paljon myös myyntiä. Päivät koostuvat näiden tehtävien yhdistelmästä, painotusta vaihdellen.

Mikä on työssä parasta?
Parasta työssä on porukka, jonka kanssa saa työskennellä. Meillä on pitkäaikaisia työntekijöitä, jotka ovat vuosien saatossa hitsautuneet yhteen, ja töitä tehdään rennossa ja reippaassa hengessä, jota sävytetään hurtilla huumorilla. Vanhojen Meltex-jyrien lisäksi ollaan saatu tuoreempaakin voimaa joukkoon, ja integraatio on onnistunut vähintäänkin hyvin. Samaan henkeen tuntuu törmäävän koko talon laajuudelta, ja myös yhteistyö tuotannon sekä muiden pisteiden välillä toimii samassa hengessä. Uskon, että tämä henki välittyy myös asiakkaisiimme ja vastavuoroisesti heijastuu asiakassuhteiden laadussa takaisinpäin. On myös hienoa työskennellä yrityksessä, joka on valmis kehittämään toimintaansa ja kääntyy ketterästi asiakkaiden tarpeen sekä markkinan mukaan. Tämän laivan kyydissä on hyvä seilata.

Mitä odotat Meltexin tulevaisuudelta?
Odotan Meltexiltä edelleen hallittua ja viisasta kasvua sekä tuoteperheen laajennusta entisestään. Toivon, että rento tekemisen meininki säilyy, vaikka kasvu jatkuukin. Meltex Tampereen visiona säilyy edelleen täydellinen maailmanhallinta elämän kaikilla osa-alueilla.