Mika Lemmetty


Varastopäällikkö
Meltex Sipoo

Kuinka päädyit alalle ja Meltexille?
Alkuvuodesta 2007 hyvä ystäväni oli aloittanut työskentelyn juuri avatussa Tuusulan toimipisteessä ja ehdotti, jos hakisin samaiseen toimipisteeseen töihin. Olin tuolloin juuri saanut kaksoistutkintoni suoritettua, ja seuraavaksi olikin tarkoitus suunnata työelämään ennen armeijan harmaisiin astumista.
En ollut aiemmin työskennellyt asiakaspalvelutyössä, joten suurella mielenkiinnolla alaa ja Meltexiä kohtaan päätin hakea rakennustarvikemyyjän paikkaa Tuusulan Meltexiltä ja sen sainkin.

Mitä työsi pitää sisällään?
Toimin Sipoon tehtaalla ja Tuusulan myymälässä varastopäällikkönä, pääasiallisina työtehtävinäni tavarahankinnat, ostot, tuotannon tukeminen ja logistiikan pyörittäminen sekä toimipisteiden kehittäminen. Toki tehtäviini kuuluvat myös asiakaspalvelu ja siihen liittyvät metkut sekä tuotevastaavana toimiminen.

Mikä on työssä parasta?
Työssä parasta ovat muun muassa hyvä työporukka, työilmapiiri, mukavat asiakkaat ja itsensä kehittäminen. Myös tuotannon sekä logistiikkaan kehitykseen liittyvien ongelmien ratkonta on mielenkiintoista ja pitää pään virkeänä. 

Mitä odotat Meltexin tulevaisuudelta?
Meltexin tulevaisuudelta odotan kasvua ja kehittymistä, kuten se on tähänkin asti ollut. Kysynnän kasvu on vienyt tuotannon ja logistiikan kehittymistä eteenpäin, ja näiden osana oleminen on erittäin mielenkiintoista. Tulevaisuus näyttää mielestäni positiiviselta.