MX-pumppukaivon tarvikepaketti


Tuotekoodi: 110909

MX-pumppukaivo on tarkoitettu perusvesille, eikä se sovellu jätevedelle tai muulle kiinteää ainesta sisältävälle vedelle.

MX-pumppukaivo on tarkoitettu perusvesille, eikä se sovellu jätevedelle tai muulle kiinteää ainesta sisältävälle vedelle. MX-Pumppukaivossa on tiivisteellinen PE-pohja sekä PE-umpikansi. Pumppukaivon pumppuna käytetään Wilo TMW 32/11 tyhjennyspumppua.

HUOM! Runko hankitaan erillisellä tuotekoodilla.

MX-Pumppukaivoa on saatavana kohteen tarpeiden mukaan useilla eri runkokorkeuksilla. Runkokorkeudet 1m / 2m / 2,5m / 3,5m.
MX-Pumppukaivo on oikein käytettynä lähes huoltovapaa. MX-Pumppukaivon ja ohjauslaitteiden kunnon ylläpitämiseksi suositellaan kaivon pesua, pintakytkimien puhdistusta ja ohjauslaitteiden toiminnan tarkastusta kerran vuodessa. MX-Pumppukaivoon joutuvien roskien ja hiekan tyhjentäminen on helpointa tehdä imuautolla.
Pumppukaivon ja pumpun huolto-ohjeista voi lukea lisää pumppukaivon mukana tulevasta käyttö- ja huolto-oppaasta.

MX-pumppukaivon lisävarusteena on saatavana mm. teleskooppirengas, teleskooppi sekä valurautakansisto. Teleskoopin ja valurautakansiston avulla pumppukaivo voidaan asentaa myös vähän liikennöidylle alueelle, kuten esimerkiksi huoltoväylälle.

kpl

1.0

9.5

60

60

400

Liitteet: