Pumppaamohuolto ja -palvelutSähköposti: pumppaamo@meltex.fi

Huollon tilauslomakkeet

Tilaa pumppaamon käyttöönotto

Tilaa huolto


Palveleva Pumppaamotiimi

Pumppaamotiimin henkilökunta ja päämiesverkosto palvelevat asiakaslähtöisesti LVI-alan suunnittelijoita sekä asennus- ja tukkuliikkeitä. Toimintamme lähtökohtana on kokemukseen ja jatkuvaan kehitystyöhön perustuva laatuajattelu.

Teknistä tietoa suunnittelijoille

Suunnittelijoille suunnattu tuote- ja tekninen informaatio on ratkaisevassa asemassa kokonaisuuden onnistumisen kannalta.
Etsimme ja valitsemme ratkaisuehdotuksia, jotka edistävät projektin onnistumista ja hyödyttävät loppukäyttäjää pitkällä aikavälillä.

Täsmälliset toimitukset asennusliikkeille

Asennusliikkeitä palvelemme teknisesti ja taloudellisesti kilpailukykyisillä tuotteilla sekä täsmällisin toimitusajoin sovitussa aikataulussa.

Omat ja päämiesten tuotteet tukkuliikkeille

Yrityksemme toimittaa tukkuliikkeille valmistamiamme ja päämiesverkostomme tuotteita. Tukkuliikkeet toimivat tärkeinä linkkeinä urakoitsijoiden ja toimittajan välillä. Lisäksi tukkuliikkeillä on alalla tärkeä tehtävä laskutusportaana.

Palvelua myös kaupanteon jälkeen

After sales service on merkittävä osa toimintaamme. Pyrimme aina antamaan käyttäjäkunnalle projektin vaatiman teknisen tuen. Toimittamillemme tuotteille löytyy toimiva varaosapalvelu ja ammattitaitoinen huolto.

 

Pidämme huolta asiakkaistamme!

Tarvitsetko apua tuotteen käytössä tai huollossa?
Ota yhteyttä niin etsitään haasteeseen ratkaisu.

HUOLTO

TEKNINEN TUKI

Juho Jaatinen

Tuoteryhmäpäällikkö, pumppaamot

020 777 0018 juho.jaatinen@meltex.fi