MELTEX - Muovinlujaa osaamista

Valmistamme ja myymme putkia, suodatinkankaita, kaivoja sekä rakennustarvikkeita. Muista putkivalmistajista, rautakaupoista ja tukkureista meidät kuitenkin erottaa se, että

Tarjoamme koko ketjun valmistuksesta, maahantuonnista, varastoinnista, jälleenmyynnistä aina myymälöihin ja toimituksiin asti.

 

 

Palvelevat Meltex myymälät

Kymmenen omaa myymälää palvelevat niin ammattirakentajia kuin yksityisiä omakotirakentajiakin sekä lähialueen jälleenmyyjiä. Myymälät sijaitsevat Espoossa, Tuusulassa, Vantaalla, Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa ja Kempeleessä. 

Katso myymälöiden yhteystiedot
 

Oletko ammattirakentaja, urakoitsija tai jälleenmyyjä?

Tiliasiakkuus on Meltexin yritysasiakkaiden palvelu, jolla asiointi ja tilaaminen sujuu tehokkaasti. Ammattirakentajan tilin avaaminen on ilmaista ja sen voi halutessaan sulkea milloin vain.

Avaa oma Meltex-tilisi tästä!

 

 

Kotimaista muoviputkien ja kaivojen valmistusta

Meltexin putki- ja kaivotehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Sipoossa, Kuhmoisissa, Kempeleessä, Keuruulla, Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Seinäjoella sekä Turussa. Muoviraaka-aineet valitaan huolellisesti ja jokainen tuote-erä tarkistetaan ja testataan. Tuotannon laadunvarmistus toteutetaan oman laatukäsikirjan sekä VTT:n suorittaman ulkoisen laadunvalvonnan mukaisesti. 

Tutustu tehtaisiin

 

Tukkumyynti

Meltexin tukkumyynti palvelee tavarantoimittajana jälleenmyyjiä, taloteollisuutta, urakoitsijoita sekä muita rakentamisen ammattilaisia. Keskusvaraston yli yhdeksän hehtaarin varastotilat ja hyvä logistinen sijainti takaavat kilpailukykyiset ja nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. 

Ota yhteyttä tukkumyyntiin

 

Historia

Meltex perustettiin Uuraisille vuonna 1993. Muovisten peltosalaojaputkien valmistuksesta alkanut toiminta kasvoi hiljalleen ja alkoi kiihtyä 2000-luvun alkupuolella. 


Ensimmäinen tehdashalli Uuraisilla 1990-luvulla.

Ilmakuva vuodelta 2022 Jyväskylästä, jossa näkyy Meltexin keskusvarasto, putki- , kaivo- ja suodatinkangastehdas, toimistoja sekä alueen rakentajia palveleva myymälä.

Myymälä ja tehdas kerrallaan Meltexistä on kasvanut valtakunnallisesti merkittävä, kotimainen rakennustarvikkeiden valmistaja ja toimittaja. Ja matka jatkuu. Meltexin missio on tuottaa asiakkaalle parasta laatua rakentamisen tuotteissa ja palvelussa. Visiomme on kasvaa Suomen parhaaksi kumppaniksi rakennusalalla.

 

Meltex on Luotettava Kumppani

Meltex on mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa, joka hoitaa tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajan tasalla. Tämän palvelun kautta yhteistyökumppanimme voivat tarkistaa, että kaikki lain määräämät velvoitteemme on hoidettu asianmukaisesti.

Tilaajavastuulain edellyttämiä selvityksiä ovat kaupparekisteriote, selvitys työhön sovellettavista työehtosopimuksista, todistukset verojen, työeläkemaksujen ja tapaturmavakuutusten maksamisesta sekä alv-, ennakkoperintä- ja työnantajarekisteröinnit.

Lisätietoja: www.tilaajavastuu.fi

Meltexillä käytetään ilmastoneutraalia vesisähköä

Meltexille on myönnetty Avainlippu -merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Meltexille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. 

Yritystiedot

Y-tunnus:  0952690-6

Virallinen nimi:  Meltex Oy Plastics

Yhtiömuoto:  Osakeyhtiö

Perustamisvuosi: 1993

 

Meltex Oy

Puuppolantie 111
40270 JYVÄSKYLÄ