Tiina Hiltunen


HR-päällikkö

Kuinka päädyit alalle ja Meltexille?
Muovituoteteollisuus oli alana ennestään hiukan tuttu, sillä olin nuorena ollut kesä töissä parissakin eri muovialan yrityksessä. Meltexillä aloitin kesälomasijaisena vuonna 2012 ja parin sijaisuuden jälkeen minulle tarjottiin vakinaista työtä. Toimin keväästä 2014 alkaen muutaman vuoden talousassistenttina ja sen jälkeen minusta tuli Controller. Tehtävä ei tuntunut ihan omalta ja ilmaisin haluni lähteä rakentamaan Meltexin henkilöstöpuolta. Sillä tiellä ollaan edelleen.

Mitä työsi pitää sisällään?
Työskentelen Meltexillä henkilöstöpäällikkönä ja työni pitää sisällään laajan kirjon yhtiömme HR-asioita kuten rekrytointeja, koulutussuunnittelua, työterveyspalveluiden hallinnointia, henkilöstön hyvinvoinnin kehittämistä sekä työnantajamielikuvan rakentamista.

Mikä on työssä parasta?
Inspiroidun ympärillä olevasta yhteisöstä ja nautin mahdollisuudesta saada olla osa sen kehittämistä; Meltex on täynnä äärimmäisen ammattitaitoisia ja mahtavia ihmisiä. Tämä näkyy mm. upeina talon sisäisinä uratarinoina. Uudet ideat ja välillä villimmätkin hankkeet otetaan avosylin vastaan ja astutaan pelottomasti tuntemattomaan. Se on työssäni ehdottomasti palkitsevinta. HR-tehtävässä on oiva mahdollisuus runsaaseen vuoropuheluun ja yhdessä kehittämiseen henkilöstömme kanssa. Tehtävät ovat hyvin monipuolisia ja uutta pääsee opettelemaan lähes päivittäin.

Mitä odotat Meltexin tulevaisuudelta?
Odotan, että jatkamme kasvuamme yrityksenä ja työntekijöinä – yhdessä.